Funktion avgörande för Jeltec

Kompletta pelarstativ med höj och sänkbar funktion för skötbord utvecklad av Jeltec AB.

Tillsammans med Jeltec AB ledande leverantör av barnomsorgsprodukter har vi fått förtroendet att leverera kompletta höj och sänkbara gasfjäderstativ till flera skötbordsserier. En bidragande faktor till att vi fick förtroendet är kvalitén i produkten vi levererar tillsammans med funktionen som Jeltec önskade. Funktionen är helt avgörande för att uppnå en låg friktion med en mjuk gång. Jeltec´s lösningar går så smidigt och mjukt så att du kan reglera dessa med en hand. Genom att leverera färdiga enheter förenklar vi logistikflödet och kortar monteringstiden.

Se mer av Jeltec´s produkter.

Merparten av de gasfjäderlösningar vi tar fram är helt kundunika. Engagemang, kunnade & hög kvalitet är det vi erbjuder, från idé till färdig produkt.

Eigenbrodt har bytt bank

Eigenbrodt har bytt bank till Handelsbanken. Den 28 februari avslutades vårt konto hos Nordea. Vi ber därför alla kunder ta del av våra nya bankuppgifter.

Bank: Handelsbanken

Swift: HANDSESS

IBAN: SE48 6000 0000 0000 5008 5239

Bankgiro: 446-6025

(Vi har inte längre något plusgiro)

Har du frågor?

Maila vår ekonomiassistent Eva Jansson här

Vi stödjer SOS Barnbyar

Eigenbrodt stödjer SOS Barnbyar

Eigenbrodt stöttar nu SOS Barnbyar och deras...

Läs mer...

Ecolevel: nivå-och temperaturkontroll

Nyhet: Ecolevel

En effektiv samt mycket prisvärd lösning för...

Läs mer...

Faktura på PDF

Eigenbrodt AB   Tel: +46(0)8 594 63 400   Fax: +46(0)8 594 63 410   E-post: kontakt@eigenbrodt.se   Adress: Box 704, 194 27 Upplands Väsby, Sweden

axIndustries

Eigenbrodt gruppen