Kylvätskefilter

Filtrerar partiklar och håller additiverna på en kontrollerad nivå i kylvattnet

Kylsystemet hjälper motorn att hålla en korrekt temperatur och ger den förutsättningar för optimala driftförhållanden och god en bränsleekonomi. Donaldsons kylvätskefilter filtrerar partiklar och håller additiverna på en kontrollerad nivå i kylvattnet. Våra kylvätskefilter ger kylsystemet förutsättningen för att få motorn att arbeta så effektivt som möjligt. Balans är nyckeln i kylvattenfiltrering.

Som värdens största originalfiltertillverkare för tunga fordon kan Donaldson leverera pålitliga utbytesfilter till de flesta applikationer, självklart med garantier! Hitta det kylvätskefilter du söker genom att skriva artikelnumret i vår filtersökmotor Filter Online. 

Donaldson kylvattenfilter har en mycket robust uppbyggnad, packningar anpassade för extrem kyla och hetta, slitstarkt filtermedia och en unik centertub för ökat flöde och hållfasthet. Läs mer i produktdatabladet nedan:

Detaljerad produktinformation

Registrera dig för att ladda ner ritningar

Registrera dig för att få ladda ner CAD-ritningar

   

Ecolevel: nivå-och temperaturkontroll

Nyhet: Ecolevel

En effektiv samt mycket prisvärd lösning för...

Läs mer...

Filtercross

Nu är det enklare än någonsin att hitta rätt filter till rätt applikation - med Eigenbrodts filtercross går det på några sekunder.

Till Eigenbrodts filtercross

Eigenbrodt AB   Tel: +46(0)8 594 63 400   Fax: +46(0)8 594 63 410   E-post: kontakt@eigenbrodt.se   Adress: Box 704, 194 27 Upplands Väsby, Sweden