Linjära ställdon

Vi har glädjen att meddela att vi kan erbjuda en serie med linjära ställdon, easyE, med mycket smidig design. Motorn och växeln har en linjär utformning, vilket gör den mycket tunn. Med en ytterdiameter på 35, 50 och 60 mm passar ställdonet i nästan alla applikationer och den klarar krafter upp till 10.000N (easyE-60).

Som lägst IP66-klassad

Cylindern är som lägst IP66-klassificerad vilket är den högsta täthetsklassen för mekaniska intrång såsom damm. En IP66-klassifiering innebär också att cylindern står emot spolning med högt tryck och placering i utsatta miljöer såsom tung sjö där vågor kan skölja över applikationen. De elektriska ställdonen går att få i högre IP-klassificering vid behov, kontakta oss för mer information.

Utseende och funktion för just din applikation

Precis som våra kundunika gasfjädrar kan vi anpassa våra elektriska ställdon för att passa just din applikation. De elektriska ställdonen går att få i rostfritt stål och valfri RAL-kulör. Vi kan leverera ställdonen som ett komplett set med handkontroll, elektronik och cylinder samt en mobil lösning med laddningsbart batteri för mobila applikationer.  

EasyE banner.png

Visste du att du kan skapa din egen CAD-ritning i vår CAD-konfigurator. Klicka här för att komma till CAD-konfiguratorn.


Läs med om easyE här. Kontakta oss för att se hur vi kan hjälpa dig